De uitwedstrijd van VEP tegen WDS uit Driebruggen is twee weken naar voren geschoven. In plaats van 18 mei wordt er komende zaterdagmiddag 4 mei gespeeld op sportveld Wierickeweide in Driebruggen. Daarna volgen nog thuiswedstrijden tegen Moordrecht en Sportief. Dan zit de reguliere competitie er weer op.

In Waarder wacht VEP waarschijnlijk een zware wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst. WDS is favoriet. Zeker gezien de vorm van VEP in de laatste weken. Het gelijke spel bij Bodegraven is niet iets om trots op te zijn. Aanvang half drie onder leiding van scheids Yodi Monteny.

Dit heeft alles te maken met het feestweekeinde op 18 en 19 mei ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Woerdense sportvereniging. Het hele weekend staat bol van de vele feestelijkheden zoals op zaterdag clinics en demonstraties voor de jeugd. ’s Avonds is er voor alle Veppers een groot feest.

Zondag gaat het feest gewoon weer verder met een doorlopende presentatie over 100 jaar VEP. Er is een reünie, een jubileumquiz en met een receptie wordt dit feestweekend afgesloten.