Logo VEPNa een slechte reeks met vooral veel tegendoelpunten, kwam afgelopen zondag ’t Goy op bezoek bij VEP op Sportpark Cromwijck. De start van de thuisclub was moeizaam. ’t Goy had het…

betere van het spel en na een kleine 20 minuten was het dan ook niet verrassend dat de bezoekers op voorsprong kwamen. ’t Goy bleef de bovenliggende partij, totdat Tom Zwartenbol het op zijn heupen kreeg. Hij de voorzet die in tweede instantie door Marcus Marcus werd afgerond. Tot doelpunten kwam het in de eerste helft echter niet meer en bleef het tot aan de rust 1-1.

VEP startte de tweede helft uitstekend en Lars van der Sluis zette de Zwart-witten al snel op voorsprong. Na tien minuten deed ook Ryan van de Aar van zich spreken met een weergaloos schot in de kruising, maar viel na die actie geblesseerd uit. Toen de bezoekers even later, met z’n tienen verder moesten, leek het een makkelijke middag te worden. ’t Goy maakte echter uit het niets 3-2. VEP kreeg wel kansen, maar deed er te weinig mee, waardoor het flink moest knokken voor de punten.

Met deze zege komt VEP weer in het linkerrijtje.