Logo voetbal 11Afgelopen zaterdag ging VEP op bezoek bij het Nieuwerbrugse De Rijnstreek. VEP bleek een maat te groot voor de thuisploeg en in een uitstekende eerste helft werd De Rijnstreek…

aan de kant gezet. Dat de tweede helft een stuk minder was, deed er niet zo toe. VEP won met 4-1 en voor het eerste dit seizoen een uitwedstrijd.

De Woerdense bezoekers waren vanaf de eerste minuut fel. Direct had dat al succes, want na twee minuten opende Tim van der Vlugt de score. VEP bleef doorjagen en na 25 minuten scoorde Kevin Kooijman uit een hoekschop: 2-0.

Nog voor de rust gooide Nils Peters het duel definitief op slot door een niet goed weggewerkte bal van de keeper van grote afstand het doel in te jagen.

In de tweede helft viel er aanzienlijk minder te genieten. Het uitvallen van Reza Sahertian was duidelijk te merken aan. De Rijnstreek kwam er af en toe uit zonder echt gevaarlijk te worden. Toch scoorde de thuisploeg na ruim 70 minuten. VEP gooide er daarna nog een klein offensiefje uit en in de slotminuut van de extra tijd leidde dat nog tot een benutte strafschop van Nils Peters.