Logo VEP voetbal Afgelopen zondag kwam Moordrecht op bezoek in een poging de voetballers van VEP de punten te ontfutselen. Al na enkele minuten keek de thuisclub tegen…

een achterstand aan en moest VEP even de klap te verwerken. Het middenveld werd overlopen en het duurde een kwartier, maar daarna ging het beter lopen en werden er kansen gecreĆ«erd. Daarbij ontbrak het aan precisie, maar vlak voor rust schoot Daan Walgreen de gelijkmaker tegen de touwen. Wie dacht dat de ruststand daarmee bepaalt was, zat er naast, want vrijwel direct daarna scoorde Robert van Oostwaard scoorde de ‘in te lijsten’ 2-1.

De tweede helft leek voor Moordrecht eerder te beginnen van voor de gastheren. VEP was niet wakker en al snel stond het weer gelijk. Met nog een kwartier te spelen kwam VEP terecht op een 3-2 voorsprong door een goed gemikt schot van Ryan van de Aar. Moordrecht leek niet meer te geloven in een goed resultaat. De koppies gingen hangen en de bezoeker kwamen er niet meer aan te pas. Maar zolang echter de 4-2 niet op het scorebord kwam, bleef het toch uitermate goed oppassen geblazen, tot aan het eindsignaal van de perfect leidende scheidsrechter Vlek.

Foto’s: Henk Wit