Logo Voetbal 3 Na een vrij weekend kwam Siveo bij VEP op bezoek voor wederom een streekderby. Met een onderling verschil van één punt op de ranglijst zou het een spannende…

wedstrijd kunnen worden.

Siveo nam echter direct het initiatief en VEP speelde mat. Al snel kwam de thuisclub goed weg toen een bal op de paal terecht kwam. Even later kwamen de gasten toch verdiend op voorsprong. Uitgerekend oud-VEP speler Mike van der Steen haalde de trekker over. De rest van de eerste helft was ook voor Siveo, al kreeg VEP nog wel een enorme kans op de gelijkmaker.

In de tweede helft leek VEP wakker en werd er beter gevoetbald. Veel kansen leverde het niet op, maar na een uur spelen hadden de zwart-witten de 1-1 uit een corner moeten scoren. De Zegveldse bezoekers bewaarden hun geduld en kregen na 70 minuten waar ze op hadden gewacht. Een bal die op de paal belandde, werd in de rebound afgewerkt.

Met de 0-2 op het scorebord, was het gespeeld. VEP kon niet meer en Siveo hoefde niet meer, al hadden ze de voorsprong makkelijk verder uit kunnen breiden. Laatste wapenfeit was het tweede gele kartonnetje voor van Mitchell Nap, die vroegtijdig mocht vertrekken.

Foto’s: Dick van den Hoeven