Logo Sportquiz De jaarlijkse avond om de Woerdense sportprijs was ook deze keer weer een gezellig samenzijn van verschillende sportclubs die een kleine honderd vragen hebben…

beantwoord verdeeld over een viertal perioden. Verschillende thema’s passeerden de revue met aandacht voor de Olympische winterspelen van het afgelopen jaar tot aan de traditionele paspoortronde.

Deze 40e editie van de Woerdense sportquiz werd gewonnen door VEP. Het team van de voetbalclub sleepte de hoofdprijs binnen door af te rekenen met vv Kamerik 2 en Sportlust 2, dat op de derde positie eindigde.

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum werd het rode-draadspel weer in ere hersteld. Na verschillende tips slaagde het team van atletiekvereniging Clytoneus erin om het woord vice-wereldkampioensmiddenvelder te raden.

Op het einde van de avond werd het samenzijn gezellig afgesloten met een optreden van Master Stu en werd tegelijkertijd de datum voor volgend jaar alvast bekend gemaakt. De 41e editie van de Woerdense Sportquiz wordt gehouden op 4 oktober 2019.

Foto: Marije Lammers
Het winnende team van VEP
sportkwis