Logo VEPAfgelopen zondag startte VEP het nieuwe voetbalseizoen met een bekerwedstrijd tegen Altior uit Langeraar, dat vorig jaar in de competitie te sterk was voor de zwart-witten en…

promoveerde naar de derde klasse. Ondanks een matige eerste helft wist VEP de wedstrijd in de tweede helft toch naar zijn hand te zetten en won het verdiend met 2-1.

Altior was in de eerste helft weliswaar de bovenliggende partij, maar ging veel te slordig om met de kansen. De thuisclub kon daar weinig tegenover stellen, op een enkele uitval na. Het uitvallen van junior Kelvin Vink was een tegenvaller.

Junior Max Willebrands trad na de thee aan en hij had direct succes: 1-0. Na een uur spelen kroop Altior uit zijn schulp en maakte de 1-1. Lang duurde dit niet en even later stond VEP weer op een voorsprong door Lars van der Sluis: 2-1.

Daarna debuteerde junior Finn Visser en niet veel later vielen twee man geblesseerd uit. Aangezien er al drie keer was gewisseld, moest VEP met negen man de voorsprong over de streep zien te trekken. Dit lukte en zo was de overwinning een feit.