Logo VEP Afgelopen zondag kwam Domstad Majella op bezoek. De Utrechtenaren hadden dit seizoen nog niet gewonnen en VEP was bezig aan een uitstekende reeks.

Dus dat bood perspectieven. Maar hoe anders ging het:

Vanaf de start zette de thuisploeg druk en al in de derde minuut scoorde Ryan v.d. Aar de 1-0. VEP domineerde, totdat de gasten onverwachts de gelijkmaker erin frommelde en de thuisclub zijn overwicht kwijt was. Na 25 minuten werd de bal achterin niet goed weggewerkt en dat werd afgestraft 1-2. In de minuten die volgden leek het vervroegd Sinterklaas en ging er verdedigend van alles mis. Zo liepen de gasten nog voor rust uit naar 1-4.

Aan het begin van de tweede helft leek Domstad Majella wat gas terug te nemen en VEP kreeg wat meer ruimte. Echte kansen werden echter niet gecreƫerd. Met nog een kwartier te spelen kwam VEP met tien man te staan, toen goaltjesdief Van de Aar geblesseerd uitviel, terwijl er al drie keer gewisseld was. Met een mannetje minder deed VEP nog wel iets terug. Tom Zwartenbol zette goed door over links en kwam tot een goede voorzet op Lars van der Sluis, die knap inkopte. Zo eindigde deze wedstrijd in een teleurstellende 2-4 nederlaag.

Foto’s: Anno Visser