Logo VEP GymnastiekAfgelopen zaterdag waren de eerste voorwedstrijden in de regiocompetie voor een aantal VEP-turnsters in Amersfoort. Voor velen van hen in een nieuwe en hogere categorie.

Suze van Vliet mocht het spits afbijten en een goede vijftiende plek werd haar deel. Lotte van Heijst wist, mede door een goede vloeroefening de twaalfde te worden. Esmee Koster volgde haar met een vijftiende plaats. Evy Wesselingh mocht een bronzen medaille om laten hangen. Op sprong wist zij zelfs een gouden plaats te behalen.

Ook Laura Valkenburg mocht een bronzen medaille om laten hangen. Louis van Dijk (12e), Fleur Massop (9e) en Marlijn Aanholt(18e) turnden naar vermogen. Sharon van Schaik en Sarah van de Berg kwamen uit in categorie Senior E. Voor Sarah was het weer even wennen, na negen jaar niet geturnd te hebben. Zij werd keurig vijftiende. Op de balk wist zij zich zelfs naar een hele goede zevende plaats te turnen.

Ook Sharon draaide een hele goede balkoefening en zij werd hier vierde. Sharon turnde, na een jaar lang blessureleed te hebben gekend, voor het eerst weer een volledige wedstrijd. Al met al tevreden turnsters en trainers/begeleiders.