Logo VEPAfgelopen zondag speelde VEP zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Vanwege de wisselende resultaten ging het nergens meer om, en wilde de thuisclub de uitnederlaag recht…

te zetten.

VEP maakte meteen het spel, maar moest daarbij wel oppassen voor tegenstoten van Roodenburg. Na 20 minuten dan toch succes, toen Ryan van de Aar de score opende. Al heel snel daarna verdubbelde Frank Krom met een mooie volley de score. De weerstand van Roodenburg was hiermee gebroken en VEP kon vrijuit voetballen. Nog voor rust werd het krachtsverschil duidelijk toen Lars van der Sluis twee maal scoorde: 4-0.

Het sierde VEP dat het de tweede helft vol gas gaf. De wedstrijd was gespeeld, maar de thuisclub wilde er iets moois van maken. Met snelle aanvallen ging de thuisclub dan ook helemaal los en moest het telraam er aan te pas komen. De 5-0 kwam van Van de Aar en Robert van Oostwaard maakte er 6-0 van. Daarmee was de koek nog niet op. Zowel Van der Sluis als Van der Aar scoorden beiden nog twee maal, waardoor VEP met dubbele cijfers het veld afging. De tegenstoot van Roodenburg bij 8-0 mocht de pret niet drukken: 10-1.