Logo VEP voetbalOp bezoek bij het Leidse GOL Sport werd er zondagmiddag bij VEP met drie punten rekening gehouden tegen de Leidse laagvlieger. VEP begon echter veel te nonchalant aan de klus en…

in de afwerking was het te slordig. Het duurde bijna een half uur voordat GOL Sport voor het eerst bij de goal van Christiaan Versteegt kwam. De bezoekers kwamen dan toch op de lang verwachte voorsprong. Een dieptepass op Ryan van de Aar zorgde voor de 0-1 en de Woerdenaren gingen nog voor de thee op zoek naar de beslissing.

Mike van der Steen kwam na de rust in de ploeg. Dit had al direct succes. Na een voorzet scoorde Mike de 0-2. Deze voorsprong werkte niet bevrijdend, integendeel: het niveau daalde naar een bedenkelijk peil. VEP wilde niet en GOL Sport kon niet. Met nog tuien minuten op de klok speelde Van der Steen zijn tegenstander uit, gaf een voorzet op maat naar Frank Krom die de 0-3 op het bord zette. Nu leek VEP ineens wel te willen voetballen. De aanvallen liepen daarna soepeler en GOL Sport was op. Op aangeven van Daan Walgreen scoorde Allen Marcus de 0-4 eindstand.