Logo MontfoortDe nieuwste aanwinst van VV Montfoort is de 28-jarige Nicolaï Verbiest uit Utrecht. Na twee jaar voor derde divisie Huizen uit te zijn gekomen komt hij nu naar eerste klasser VV Montfoort.

Verbiest maakt deze opmerkelijke stap in de hoop dat hij in Montfoort vaker opgesteld zal worden dan in Huizen het geval was. FInancieel gaat hij er op achteruit, maar dat heeft hij er voor over. De verhouding tussen trainer Henk van der Pol en Verbiest was ronduit slecht en halverwege vorig jaar is Verbiest opgestapt bij Huizen. Hij verwacht met Aart Jan van Boksel, de Montfoortse trainer een betere relatie op te kunnen bouwen.

Al eerder heeft Verbiest ook bij Montfoort gevoetbald en uit die tijd speelt er nog een aantal voetballers bij de Montfoortse voetbalclub. Verbiest hecht aan een goede sfeer meer waarde dan spelen bij een hoger genoteerde club waarbij je niet lekker in je vel zit. Montfoort heeft nu wel iemand in huis die in de tijd dat hij bij Argon voetbalde met zijn team de KNVB-beker voor amateurs wist te winnen als algeheel amateurkampioen.

Verbiest is linksback/linkshalf.