Logo CVC Reeuwijk Na amper drie minuten prijkte al een 0-1 score op het fel rood verlichte scorebord bij CVC Reeuwijk. Tegenstander RCL had het al snel voor elkaar, het lukte de…

bezoekers niet door te drukken.

Na de valse start kreeg CVC Reeuwijk toch meer inbreng op de wedstrijd. Overigens lieten de Leiderdorpers een geweldige kans op de 0-2 liggen. Trainer Gerard van Ruitenburg verwijt zijn spelers nog wel eens dat ze te lief zijn. Dat mag zeker niet gezegd worden van Luuk Kwast. Het leverde hem een gele kaart op toen hij te fors zijn tegenstander aanpakte.

CVC Reeuwijk haalde zonder verder kleerscheuren de rust en hield daarmee perspectief voor de tweede helft. Daarin zocht de thuisclub veel meer de aanval. En opnieuw verzuimde RCL door te drukken. Het kwam de Leiderdorpers duur te staan. Joep van Keulen kreeg voor het RCL-strafschopgebied de bal aan de voet, trok nog een paar passen naar binnen om vervolgens met een loepzuivere schuiver RCL-doelman Andrew Bontje kansloos te laten: 1-1.

RCL was zich een hoedje geschrokken en voerde direct de druk op. Dat leverde wel kansen op, maar in de afronding ontbrak opnieuw de nodige scherpte.

Foto: André van Egdom
Scheidsrechter Van Drunen toont Luuk Kwast de gele kaart, nadat de middenvelder z’n tegenstander te fors had aangepakt
cvc