Logo CVC Reeuwijk CVC Reeuwijk haalde afgelopen zaterdag het eerste punt binnen. Uit tegen Voorschoten ’97 hielden de Reeuwijkers zich knap staande: 1-1. CVC Reeuwijk haalde de rust schadevrij…

(0-0) en dat had het nog niet in de afgelopen wedstrijden voor elkaar gekregen. Gezegd moet worden dat Voorschoten in het eerste bedrijf nogal wat kansen verkwanselde. Kort na rust verraste juist CVC met de openingstreffer, Tom Verwaal kopte binnen: 0-1.

Een geschrokken Voorschoten trok daarna ten aanval. CVC Reeuwijk hield zich verdedigend goed staande met een hoofdrol voor Norbert van Keulen die de CVC-verdediging vele malen wist te ontlasten. Rond de 65e minuut moest de Reeuwijkse aanvoerder een ondersteunende verdedigingsactie bekopen met een zware knieblessure die hem weleens voor zeer lange tijd langs de kant kan houden.

Door zijn vertrek ging Voorschoten op oorlogspad. De verdediging van de bezoekers schudde op haar vesten. En vooral na de onvermijdelijke 1-1 leken de Reeuwijkers te bezwijken. Met een bewonderenswaardige inzet trok een onverzettelijk CVC Reeuwijk toch het punt over de streep. De blijdschap over het ‘gewonnen’ punt werd in het CVC-kamp evenwel overschaduwd door de zware blessure van hun captain.

Foto: André van Egdom
Joep van Keulen (midden) tracht een voorzet van Voorschoten te onderscheppen. Uiterst links CVC-aanvoerder Norbert van Keulen die kort daarop met een zware knieblessure zou uitvallen
47 cvc reeuwijk1