Logo De MeernDe Meern kwam in Cuijk goed uit de startblokken, maar voorkwam niet dat in de zesde minuut uit een corner het eerste doelpunt voor JVC viel. Echt sportief was de wedstrijd niet…

want JVC was niet misselijk met overtredingen op de gasten. Meermalen werd Kesly den Haag hard aangepakt met smerige overtredingen en trok de scheids geen gele kaart.

Pas bij een even smerige overtreding op Lejon Cats kwam er eindelijk een gele kaart voor JVC. Hoewel er werd getwijfeld aan hands keurde de scheids in de 37e minuut een tweede doelpunt van JVC goed. Stevie Blokland werd even later gestraft met een gele kaart waarover de meningen waren verdeeld.

Kort daarna werd Den Haag opnieuw in de tang genomen met een gemene overtreding en eindelijk kreeg JVC daarvoor een gele kaart. Na de pauze kreeg De Meern de grootste kans van de hele wedstrijd, maar Serkan Yasar schoot de bal over het JVC-doel.

Een aantal wissels leverde niets op hoewel De Meern wel meer risico’s nam en meer initiatief toonde. Door tweede keer geel voor Blokland moest De Meern met een man minder verder. Hetzelfde gold voor JVC, dus werd de wedstrijd uitgespeeld met tien tegen tien. De Meern had beter verdiend, zeker in de tweede helft.