Logo WaterpoloDe heren van ZPC Woerden hebben hun tweede wedstrijd van het seizoen nipt verloren van De Aalscholver uit Almere. In het Batensteinbad speelde de Woerdenaren een zwakke…

wedstrijd en was het verlies vooral hun eigen spel te wijden.

De score werd nog wel door Sander Palm geopend via een strafworp. De Aalscholver was vervolgens de meest doeltreffende ploeg van de twee. Zij konden in de eerste twee periodes uitlopen naar een 4-1 voorsprong, waarbij Woerden pas met een tweede strafworp weer tot score kwam via opnieuw Sander Palm.

In de derde periode lukte het toch om de achterstand in te lopen. Via twee goals van Oscar Machielse werd deze periode afgesloten met een 4-4 stand. In het vierde kwart was het echter De Aalscholver die als eerste weer wist te scoren. Om niet tegen het eerste puntenverlies van het seizoen aan te lopen moest Woerden in de eindfase er vol tegen aan.

Het lukte nog om de score weer gelijk te trekken via Vincent van Eenige. Een halve minuut voor het einde werd de bal aan Woerdense zijde ongelukkig verspeeld waarna De Aalscholver via een leep balletje voor de winst kan aantekenen: 5-6.