Logo Polsstokverspringen5Het ongeloof was van de gezichten van de organisatoren van de Linschotense polsstokclub te lezen. Afgelopen woensdagavond werd door de deelnemers bij de Senioren op…

de schansen van de plaatselijke springclub vier keer verder dan twintig meter gesprongen in de strijd om de VKP Beveiligingstechniek Trofee.

Het is maar een zeldzaamheid dat een klassementsleider met een derde plaats genoegen moet nemen, maar het was niet anders. Erwin Timmerarends uit Montfoort bleef Rian Baas, Jaco de Groot en Ricardo Faaij ruim voor.
Dymphie Baas – van Rooijen uit Oudewater komt langzaam maar zeker weer toegegroeid naar een uitstekende conditie. Wendy Helmes en Kimberly Engelhard moesten het duidelijk afleggen.

Bij de Junioren ook dit keer geen verrassingen: Richard van Bemmel  uit Utrecht won de titel voor Lucas van Eijk en Daniel Cluistra.

Benschopper Reinier Overbeek ging er bij de Jongens met de bokaal vandoor. Hij liet Timon de Haay en Harmen Timmerarends achter zich.
Bij de Meisjes deelde Demi Groothedde de lakens uit. Iris Mulder Vlist en Laura Maaijen kwamen niet in de buurt van de Jaarveldse klassementsleidster.