Logo bzpc De herenselectie van BZ&PC mag zich bijzonder gelukkig prijzen met twee nieuwe aangetrokken eredivisiespelers. Luca Groenendijk en Joey Schellingerhout zullen…

komend seizoen uitkomen voor de Bodegraafse hoofdmacht.

Luca Groenendijk begon zijn waterpolocarrière bij de Bodegraafse vereniging, maar Ondanks fantastische seizoenen bij Widex GZC Donk, raakte Groenendijk het spelplezier kwijt, iets wat hij bij zijn oude club hoopt terug te vinden.

Joey Schellingerhout is een bekende in Bodegraven. Samen met BZ&PC pakte hij in 2016 nog de ManMeer!-Cup, na een kortstondig avontuur bij SVH keert hij terug in Bodegraven. Samen speelde hij met Groenendijk op het Europees Jeugd Kampioenschap in Frankrijk, waar Schellingerhout topscoorder werd. Ondanks dat ook Schellingerhout de clubs voor het uitzoeken had, kiest hij voor de Bodegraafse vereniging.

Het trainersduo Herman van Tongerloo en Tjeerd Schaafsmais verheugd met de komst van de twee voormalig jeugdinternationals. “Je mag het gerust verbazingwekkend noemen dat een tweedeklasser zulke spelers erbij krijgt. Daarnaast komt er talentvolle jeugd door en wordt het jeugdbeleid aangescherpt. De weg omhoog is ingezet, onze ambitie is duidelijk”.

Foto: RTV Bodegraven
Met Joey Schellingerhout (l) en Luca Groenendijk (r) krijgt BZ&PC er twee topspelers bij
waterpolo