Logo Veteraantreffen Het Veteraantreffen in Woerden is door het tijdschrift ‘Bromfiets verkozen tot leukste evenement van het jaar. Ed Zwennis van de organisatie zegt tegen RPL daar…

trots op te zijn. Dit jaar was de kaasrit verlengd zodat er meer mensen aan mee konden doen. Daardoor waren er langer meer mensen van het veld en was er ruimte voor extra bezoekers. Zwennis zegt dat de organisatie vast houdt aan het Exercitieterrein. Als het daar niet meer kan stoppen we er mee. We wijken dus niet uit naar de omgeving van de Cattenbroekerplas zegt hij.

Dit jaar was het thema een eerbetoon aan de racers van vroeger. Voor volgend jaar gaan stemmen op om een coureur als Wil Hartog nog eens een rondje te laten rijden. Hartog werd in 1968 kampioen bij de Nationalen in de 125cc-klasse. Probleem om de oud coureur een rondje te laten rijden is volgens Zwennis dat de Oostsingel en Oostlaan vol staan met kramen en er dus geen ruimte is. Uitwijken naar een andere plaats om een stukje te racen noemt hij geen optie.

Foto’s: Anno Visser