Logo CVC Reeuwijk Hoewel het spel van CVC Reeuwijk nog voor verbetering vatbaar is, boekten de Reeuwijkers toch alweer de vierde competitiezege van dit seizoen en de derde op een rij.

De zege van CVC Reeuwijk kwam net als vorige week weer moeizaam tot stand met het verschil dat CVC nu tegen Sporting Leiden aanzienlijk beter aan de wedstrijd begon.

Na zo’n tien minuten bracht Lourens Uiterwijk de 1-0 op het scorebord. Het was voor hem de eerste treffer in dienst van CVC. Niet veel later had hij opnieuw een megakans, maar de 2-0 was dit keer niet aan hem besteed.

De 1-0 voorsprong bleef lang hangen boven de wedstrijd, zelfs tot diep in de tweede helft. In 80e minuut leek Moussa Kallisse de wedstrijd te hebben beslist door kappend en draaiend, de 2-0 binnen te prikken. Kort daarop kreeg Sporting er toch nog één in: 2-1.

CVC moest toen nog alle zeilen bijzetten om de nipte voorsprong in veilige haven te loodsen. En dat lukte. CVC Reeuwijk schoof door de zege op Sporting naar de vierde stek op de ranglijst.

Foto: André van Egdom
Lourens Uiterwijk scoorde de eerste goal voor CVC Reeuwijk
cvc