Logo De MeernDeze keer kwam het eerste elftal uit het Brabantse Nuenen bij vv De Meern op bezoek, met tien punten stonden zij op de zesde plaats. De Meern kwam ongekend goed uit de startblokken…

met meteen een paar acties. Even later was het raak en maakte Den Hartogh de 1-0 voor De Meern. Een ongekende luxe voor de geplaagde thuisploeg. In de 22e minuut was het alsnog raak voor Nuenen. Na deze tegengoal viel De Meern weer terug en met 1-1 werd de kleedkamer werd opgezocht.

Na rust twee ongewijzigde elftallen. Nuenen kwam gevaarlijk uit, waarop Anis Ziani niet anders kon dan een nuttige overtreding maken en daarmee een gele kaart incasseerde. In de 60e minuut had De Meern het geluk dat Nuenen net naast kopte uit een corner.

De wedstrijd bloedde een beetje dood, te veel middenveldvoetbal en ook Nuenen speelde zeer matig. In de 74e minuut viel het doek voor de gastheren. Door gepruts aan Meernse zijde kon de tegenstander simpel binnenlopen: 1-2.

En in de 82e minuut dan weer een individuele fout van de oranjehemden die tot een tegengoal leidde. Met 1-3 was de vijfde nederlaag voor De Meern een feit.