Komend seizoen keert Vlatko Lazic terug naar Rohda’76, de club waar hij als pupil zijn voetbalcarrière begon. ,,Toen ik bekend maakte dat ik bij Jodan Boys zou vertrekken hebben meerdere tweede- en derdedivisieclubs mij gebeld, maar ik wil iets kunnen betekenen voor Rohda’76. Ik hoop dat ik net dat tikje extra kan geven dat nodig is om te promoveren naar de derde klas,’’ verklaart de 32- jarige ex-prof zijn terugkeer naar sportpark De Broekvelden. Trainer Arjen Linstra ziet uit naar de komst van de routinier. ,,Voor ons is Vlatko natuurlijk van toegevoegde waarde. Hij komt puur vanwege clubliefde terug en dat vind ik heel mooi.’’

Overigens is Lazic nu ook al actief bij Rohda’76. Met zijn voetbalschool Soccerdream traint hij de acht- tot twaalfjarigen. Daarnaast heeft hij JO14 onder zijn hoede.

Eerder kwam de Bodegraver als speler uit voor onder andere Ajax (jeugd), De Graafschap, FC Dordrecht en NAC.


Bekijk hier het welkomstfilmpje gemaakt door Danny de Vries: https://www.youtube.com/watch?v=hh7dbs13u0Q