Logo Voetbal 3Het mooiste affiche voor komende zaterdag is ongetwijfeld de kraker tussen Siveo en Kamerik. Beide ploegen hebben na de afgelastingen van vorige week extra rust gekregen, dus…

zullen de teams om half drie op Sportpark De Beemd ook over extra krachten kunnen beschikken in de confrontatie tussen Bjorn van Muylwijk (Siveo) tegen Patrick de Ruijter (Kamerik). De fluitist is nog niet bekend, maar die krijgt zijn of haar handen vol aan deze prachtige stadsderby. De onderlingen verschillen op de ranglijst zijn niet echt groot, dus de redactie gokt op een puntendeling.

Nu de titel op zeker uit het zicht is verdwenen kunnen de Rood-witten van Wim van ’t Westeinde de competitie verder relaxed uit voetballen. Om te beginnen tegen FC Breuken dat op bezoek komt om half drie op sportpark Cromwijck. De leidsman van dienst is scheids De Waard.

SC Woerden wacht de zware uitkluif tegen het Bodegraafs Recht Op Het Doel Af. Ook geen half werk dus, waar scheids Mats Blaak de handen vol aan zal hebben. De Blauw-witte Bodegravers hebben een driepunter voorsprong op de Blauw-witte Woerdenaren die na de zure nederlaag tegen Zevenhoven de zege wel in de tas willen steken. Om half drie op Sportpark Broekvelden aan de Broekveldselaan start de pot.