Logo Voetbal 2Hèt duel op zondagmiddag is de confrontatie van het Harmelense SCH tegen de bezoekers van de Patronaat Voetbal Club Vleuten, PVCV. De Geel-zwarten van René van de Kooy…

gingen door schlemielig spel vorige week onverdiend de bietenbrug op tegen het Utrechtse PVC en de Rood-zwarte formatie van Ralfh Bekking pakte een heel knap punt in de thuiswedstrijd tegen de gedoodverfde kampioen NVC uit Naarden. Al met al twee heerlijke ingrediënten voor een spannende pot voetbal, die start om twee uur op Sportpark Bijleveld aan de Sportlaan.

Na de knappe zege op De Dreef wacht VEP opnieuw een zware klus: de uitwedstrijd in en tegen Zeist. Een tegenstander, die jaagt op het kampioenschap. Op eigen veld verloren de Zwart-witten van scheidend trainer Renier van der Ley met 0-2. De Zeistenaren beschikken over een technisch goede ploeg met een prima spelopvatting en lijkt VEP bij voorbaat kansloos. Echter, voorspellen is met een wisselvallige ploeg als VEP een hachelijke zaak. Het duel in Zeist begint om twee uur op Sportpark Dijnselburg aan de Huis Ter Heideweg en waar scheids Bijl de scepter zal zwaaien.