Logo Voetbal 1Ieder nieuw seizoen is het raak: dan zijn voetbalclubs dringend op zoek naar vrijwilligers. Zo ook zit vv De Meern te springen om vrijwilligers. Maar het meest nog om trainers.

Bij het vrouwenvoetbal zitten er drie teams nog zonder trainer voor het nieuwe seizoen: dat zijn het meisjesteam voor getalenteerde meisjes van 15/16 jaar. De afgelopen drie jaar hebben ze in de KNVB – finales gespeeld, twee keer gewonnen en een keer zijn ze als tweede geëindigd.

De vrouwen op zondag zitten eveneens in nood: ze spelen in de vierde klasse en trainen op woensdag- en vrijdagavond. Idem dito zijn de derde klasser-zaterdagvrouwen dringend op zoek naar een trainer.

De Meern is een grote vereniging waar heel veel groei in zit, vooral uit Leidsche Rijn. Maar niet alleen trainers zijn dringend nodig. Ook allerlei andere vrijwilligers, o.a. scheidsrechters, kan de club goed gebruiken. Uitgebreide info is te vinden op de website van vv De Meern.

Ook het Montfoorts MSV’19 heeft een noodkreet op haar website staan. Daar worden eveneens vrijwilligers gezocht. In de aanbieding zijn een penningmeester, scheidsrechter en coördinator en een wedstrijdsecretaris. Ook hier meer info op de website.