Logo Voetbal 10Voor de liefhebbers van het zaterdagmiddagvoetbal staat de wedstrijd Sportlust tegen Forum Sport uit Voorburg op de kalender. Na de wat onfortuinlijke nederlaag van vorige…

week moeten de Rood-witten zich weer herpakken. Om half drie op sportpark Cromwijck onder leiding van scheids Virancikli kunt u daar getuige van zijn.

Linschoten ontvang op Sportpark Rapijnen, na de onverwachte maar mooie zege op het Driebrugse WDS, voor deze competitieronde Schoonhoven, ook geen echte hoogvlieger. Het is dus verstandig om de punten in eigen huis te houden. Aanvang half drie en de leidsman is scheids Visser.

Siveo uit Zegveld is door de competitieleider uitgenodigd om een bezoek af te leggen in Benthuizen. De plaatse BSC ’68 is gastheer voor de Geel-blauwen die de punten beter mee naar huis kunnen nemen gezien de stand. Maar de blessuregolf die de Zegvelders teistert is niet in hun voordeel. Aanvang half drie op sportpark Ons Nieuwe Erf. De man die fluit heet Obradovic.

De voetballers van Kamerik tenslotte ontvangen op de eigen Mijzijde aan de Overstek de Boys uit Hazerswoude. Ook voor de Kamerikers geldt dat de punten in eigen tas blijven. Deze wedstrijd begint om drie uur en de leidsman is scheids Potuit.