Logo Voetbal 6SC Woerden speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen de Oostvoornse Voetbal Vereniging (OVV) uit Oostvoorne. Alleen de verre busreis op zich is al drie punten waard.

De thuisclub heeft vier punten achterstand op de Blauw-Witten van Roy Versluis, dus niet dichterbij laten komen. Scheids Post laat de bal om twee uur op het OVV-complex aan de Zwartelaan aan het rollen brengen.

Zondag ontvangt VEP op eigen veld RK DES uit Kudelstaart. Nooit eerder speelden deze ploegen tegen elkaar. De bezoekers hebben een punt meer dan de thuisclub en zijn mede-koploper. Met de kanttekening dat VEP een wedstrijd minder heeft gespeeld, omdat afgelopen zondag het duel tegen Roodenburg werd afgelast. Waarschijnlijk zullen de teams elkaar weinig ontlopen. Om twee uur blaast scheids Lindhout op sportpark Cromwijck voor de start van de topper.

SCH’44 tegen Hoofddorp staat zondagmiddag in het teken van een wederopstanding van de Harmelense Geel-Zwarten. Na twee nederlagen op rij dienen de mannen van coach RenĂ© van der Kooij deze keer de punten op sportpak Bijleveld te houden. Om twee uur begint scheids Van Loenen aan de Sportlaan met zijn taak om de wedstrijd in de juiste banen te leiden.