De hele week was er onder leiding van Joost Roede en Roy van Rees hard getraind om het de vollybal dames van Utrecht het lastig te maken. Het harde trainen heeft resultaat gehad…

met een 3-1 score gingen de dames van Woerden weer terug naar huis.VTC begonnen erg sterk, er was in het begin van de set nog weinig aan de hand. Toch kwam Utrecht nog sterk terug, wat ervoor zorgde dat er aan het eind veel balletjes van de grond moesten worden gehaald, moeilijk gespeeld moest worden en er een aantal speelsters gewisseld moesten worden. De eerste twee sets gingen naar de dames van Woerden, maar zij wisten het niveau niet te behalen in de derde set.

Door een goede serve-serie van Utrecht was de set dan ook snel voorbij: 25-13. Erg zonde, want eigenlijk had VTC deze set ook gewoon moeten pakken. Ondanks de verloren set liet men bij de Woerdense bezoekers het hoofd niet hangen. Toch bleef het tot aan het eind spannend, want de set kon naar beide kampen gaan, maar mede door slim spel werd deze set met 23-25 binnengehaald en de wedstrijd door VTC gewonnen.