Logo VSTS Bodegraven Een 1-3 overwinning tegen Monza uit Monster zou afgelopen vrijdag voor de herenteam van de Bodegraafse volleybalclub VSTS voldoende zijn om deze avond kampioen te worden.

In de eerste set lag de druk voor VSTS hoog en het was al snel duidelijk dat Monza aan de Bodegravers geen cadeautjes wilde uitdelen. Er werd hard geslagen in de aanval en er werd veel afgeblokt. Zodoende werd de eerste set met moeite met 23-25 gewonnen. In de tweede set won Monza met 25-23.

Tijdens de derde set had Monza het zwaar. VSTS begon met een paar lange servicereeksen en kon Monza met een diepe service goed onder druk zetten. De derde set won VSTS met 15-25. Aan het begin van de vierde set kwam VSTS op een flinke voorsprong. Het werd nog spannend of VSTS al kampioen zou kunnen worden.

Aan het einde van de set hadden de bezoekers met een sterke serie services een gat geslagen waarna Monza de bal in het net sloeg, waardoor ook de vierde set naar de Bodegravers ging 21-25. Met deze 1-3 overwinning werd VSTS kampioen in de 1e Klasse, waarmee een prachtig seizoen werd afgesloten.

Foto: RTV Bodegraven
vtst