Logo Voetbal 6De strijd om de districtsbeker van de KNVB gaat komende zaterdagmiddag verder met een thuiswedstrijd, schuine streep, streekderby van Sportlust tegen het SCH van René van de Kooij…

uit Harmelen. Voor hen die willen gaan kijken, opgelet: de wedstrijd begint om vijf uur uur.

Ook op sportpark Cromwijck, maar dan om half drie, is het eerste optreden in Woerden te bewonderen van de zaterdagselectie van VEP tegen de Boys uit Hazerswoude. Vorige week werden de Zwart-witten nog getrakteerd op een 1-3 nederlaag in en tegen Hilligersberg. Tijd voor revanche, dus.

SC Woerden heeft een mazzeltje: de twee uitwedstrijden tegen Rotterdamse clubs zijn omgezet in thuisduels, te beginnen zaterdagmiddag tegen Zwarte Pijl. Vanwege de langdurige droogte is het veld van Zwarte Pijl nog niet in orde en treden de Rotterdammers om half drie aan in de arena aan de Steinhagenseweg.

Kamerik kruist voor de bekerwinst de degens met een bekende tegenstander: Woubrugge. De pot op het nieuwe kunstgras van Sportpark Mijzijde aan de Overstek begint om drie uur.

Siveo start op de Beemd ‘gewoon’ om half drie tegen Kickers ‘69 uit Leimuiden. Geen gemakkelijke opgave, maar een zege ligt voor het grijpen.