Logo AftrapKomende zaterdag staat er voor de SC Woerden een thuiswedstrijd tegen het Boskoopse Floreant op het programma. De Boskopers hebben de Blauw-witten nog op de korrel in de…

stand, dus kan het een aardig potje worden vanaf half drie op het sportpark aan de Steinhagenseweg onder leiding van scheids Verhoeve.

Voor Kameriks staat er ook geen half werk op het menu. De manschappen van Patrick de Ruijter moeten eigenlijk de smadelijk nederlaag van vorige week zien weg te spelen tegen één van de hoogvliegers op de ranglijst, het Bodegraafse Rhoda. De pot op Sportpark Mijzijde aan de Overstek begint om drie uur.

Na de bekerzege van afgelopen dinsdagavond tegen de amateurs van SC Feyenoord moeten de Rood-witten komende zaterdag weer met beide benen op de grond staan, want er wacht een lastige uitwedstrijd tegen Te Werve uit Rijswijk. Half drie is de start op Sportpark Vredenburch aan het Julialaantje.

Het Nieuwerbrugse De Rijnstreek en het Zegveldse Siveo kruisen de onderlinge degens om de broodnodige punten. De Bruggenaren om uit de onderste regionen te geraken en de Zegvelders koesteren nog stille hoop op iets heel moois aan het einde van de competitie. Half drie is de aftrap op het sportpark aan de Weijpoort.