Logo AftrapHoezo spannend in 4A? De koplopers Taurus en ASW hebben één punt meer dan RKDES, Bernardus en VEP en de voorsprong op Altior en DIOS bedraagt maar drie punten.

Zondag speelt VEP tegen het dit seizoen erg wisselvallige Moordrecht. De concurrenten van de zebra’s zullen weinig steken laten vallen, gezien hun programma. VEP mag dus op Sportpark Cromwijck niet achterblijven. Scheids Vlek laat om twee uur beginnen.

SCH uit Harmelen is in een felle stijd om de eerste stek op de ranglijst gewikkeld met het Amsterdamse AGB en FC Abcoude en doen niet veel voor elkaar onder. Het is dan ook vaak stuivertje wisselen aan de kop. Nu wil de voetbalbond dat de Amsterdammers zondag op bezoek gaan bij geel-zwart. Scheids Poortier houdt toezicht op de spelregels en de confrontatie op Sportpark Bijleveld aan de Sportlaan start om twee uur.

SC Woerden is gastheer voor het in 1927 onder de naam Hercules opgericht Poortugaal, dat slechts éen puntje achterstaat op de blauw-witten van Roy Versluis, die zich met een fraaie plaats in de middenmoot toch wel redelijk veilig mogen voelen. Om twee uur staat de aftrap aan de Steinhagenseweg gepland, onder leiding van scheids Mourabit.