Logo Voetbal 3Als – met opzet als – er zaterdagmiddag wordt gevoetbald dan is Kamerik gastheer van Bergambacht. Om drie uur dienen de Kamerikers hun beste beentje voor te zetten, teneinde van…

de rode lantaarn af te komen. Om drie uur blaast scheids Hoogerbrugge voor de kick off op Sportpark Mijzijde aan de Overstek.

Siveo gaat op bezoek bij “buurman” Nieuwkoop, de nummer vier van de ranglijst. Ook voor de Zegvelders geldt dat de punten in dit stadium kostbaar zijn om zo het degradatiespook geen kans te geven. Half drie wordt er afgetrapt op Sportpark De Dulen aan de Ladderhaak en scheids Apperloo is de leidsman.

Linschoten gaat proberen punten te ontfutselen van koploper Lugdunum. Een lastige opgave, maar met inzet en strijd kunnen de mannen van Cor Stoof misschien voor een stunt(je) zorgen. Scheids Verhoef is de man die de lakens uitdeelt in Leiden. Om drie uur start de pot op sportpark Sportpark Kikkerpolder aan de Oegstgeesterweg.

Sportlust moet proberen de punten bij koploper ‘s-Gravenzande binnen te harken. Willen de Rood-witten blijven meedoen in race om de titel, dat is winst noodzakelijk. Op het Juliana Sportpark aan de Kon. Julianaweg laat scheids Van den Helder om half drie beginnen.