Logo Voetbal 9Het is maar een miniprogrammaatje voor de komende zaterdagmiddag. De KNVB houdt niet zo van ongelijke wedstrijdstanden en heeft voor dit weekend dan ook een inhaalrace…

in elkaar geflanst. Sportlust gaat op bezoek in Nootdorp om daar de lokale helden te bestrijden. Scheids Ebink is gecontracteerd om alles binnen de kalklijnen in de gaten te houden en gaat om half drie op sportpark ‘s-Gravenhout aan de match beginnen.

In de zaterdag derde klasse A, waarin Linschoten en Siveo zijn ingedeeld, komen alleen WDS en CVC Reeuwijk tegen elkaar in actie.

De Kamerikse voetballers worden geacht om zaterdagmiddag klokslag half drie vol geconcentreerd aan de wedstrijd op Sportpark Polderpark in en tegen Aarlanderveen te kunnen beginnen. Na de overwinning van vorige week smaakt het naar meer! Zeker door het overdragen van de rode lantaarn aan het puntgelijke De Rijnstreek kan er bij een nieuwe zege ook nieuw elan ontstaan binnen het team van coach Patrick de Ruijter en kan het zomaar dat de Kamerikers opschuiven naar de middenmoot. Scheids Ter Heijde is de leidsman op de Aarlanderveenseweg.