Logo AftrapDe aankomende voetbalzaterdag kunnen we rustig omschrijven als ‘derby-zaterdag’, maar dat zal in de Vierde klasse C wel vaker gaan voorkomen. Om maar gelijk met de deur in huis te…

vallen: Kamerik krijgt buurman Siveo uit Zegveld op bezoek. Beide ploegen snakken naar hun eerste wedstrijdpunten, dus kan het echt een spannend potje worden vanaf drie uur op Sportpark Mijzijde aan de Kamerikse Overstek.

Ook de tegenstander van de Sportclub Woerden komt van dicht bij huis: het Bodegraafse Rohda ‘76. Beide teams zijn nog ongeslagen, dus ook daar kan de spanning tot ongekende hoogte oplopen. Het is aan scheids Van Rossum om deze streekconfrontatie in goede banen te leiden. Hij gaat dat proberen vanaf half drie op het sportpark aan de Steinhagenseweg in Woerden.

Voor mede-koploper Sportlust wacht de uitstrijd tegen de fusieclub FC Breukelen. De rood-witten hebben tot nu toe de volle buit weten te op te strijken, maar de Breukelenaren hebben nog maar een schamel puntje. Om half drie blaast scheids Metsemakers voor het begin op Sportpark Broekdijk-Oost, oftewel ‘de Broekdijk’. Tot aan de fusie in 2007 speelden hier CSV Vitesse en v.v. Nijenrodes.