Logo Voetbal 6Voor Sportlust ’46 staat komende zaterdag de moeilijke uitwedstrijd tegen de amateurs van Sc Feijenoord (onder leiding van trainer/coach Cesco Agterberg) op het programma.

De aanvang van deze wedstrijd is verlaat naar 17.45 uur, dit vanwege het drukke programma op sportcomplex Varkenoord. Scheids is Van den Helder.

Gouda en Kamerik zijn elkaars tegenstander op sportpark Groenhoven  in Gouda. Scheids Van Kommer blaast om half drie voor het begin. De Kamerikers hebben welgeteld twee hele punten en dat aantal dient te worden uitgebreid om uit het vervelende degradatie-moeras weg te geraken.

Siveo uit Zegveld gaat proberen de punten weg te kapen bij tegenstander Koudekerk. Geen gemakkelijke opgave, want de Koudekerkers hebben koploper Lugdunum nog binnen schootsbereik en zullen dat gat liever niet groter willen zien worden. Scheids Van Delft laat om half drie aftrappen op het sportpark aan de Gruttolaan.

Linschoten en de Benthuizer SportClub kruisen zaterdagmiddag de degens op Sportpark Ons Nieuwe Erf aan de Omleidingsweg in Benthuizen. Omdat leidsman Honsbeek een man van de klok is, gaat de wedstrijd om precies half drie van start. Dus supporters: wees op tijd!