Logo Voetbal 6Het deze week zeventig jaar geworden Sportlust krijgt een roemruchte tegenstrever op bezoek. XerxesDZB uit Rotterdam komen vanaf half drie proberen de punten weg te slepen bij…

de Rood-witten, maar of dat ook gaat lukken? Scheids Virancikli deelt de lakens uit op Sportpark Cromwijk

Linschoten en het Zevenhoven van trainer Marcel Valk kruisen op Sportpark Rapijnen aan de Beide Vlooswijkenlaan de degens. Voor de withemden van Cor Stoof wordt het zaak punten te gaan pakken. Vanaf twee uur houdt scheids Knuppe een oogje in het zeil of alles wel reglementair verloopt.

Siveo begin zaterdagmiddag in eigen huis om haf drie aan het kluif die LSVV uit Zuid Scharwoude heet. Op Sportpark De Beemd aan de Milandweg wordt er vanaf half drie gevoetbald. Scheids Apperloo is de bewaker van de spelregels in de strijd om de punten.

Kamerik krijg op Sportpark Mijzijde aan de Overstek Moerkapelle op de thee. De Kamerikers hebben in deze competitie nog geen puntje weten te sprokkelen en dat moet toch onderhand gaan lukken. Wie de Kamerikers wil steunen moet om drie uur aanwezig zijn, want dan laat scheids Oosterveer aftrappen.