Logo Voetbal 10 Komende zondag krijgt SC Woerden wederom een stevige kluif voor de kiezen. De ongenaakbare kampioenskandidaat Leonidas uit Rotterdam komt op bezoek.

De Rotterdammers hebben nog geen punt gemorst en het is de vraag of de blauw-witten van Roy Versluis de formatie van Gilberto de Wildt pootje kan neppen. Om twee uur wordt er afgetrapt aan de Steinhagenseweg onder leiding van scheids Westenbroek.

Afgelopen zondag strafte Altior persoonlijke fouten bij VEP af met  een roemloze 2-5 nederlaag. Op eigen veld is koploper ASW de volgende tegenstander. De fusieclub (Waddinxveen/ WSE) pendelt al vanaf de oprichting in 2010 heen en weer tussen vierde en derde klasse. ASW is voorlopig titelkandidaat, ongeslagen (twee keer gelijk) en lijkt op papier te sterk voor VEP. Of zijn de zwart-witten tot een stunt in staat? Aanvang 14.00 uur op Sportpark Cromwijck onder leiding van scheids Lit.

De voetballers van SCH krijgen een oude bekende op de thee. Na een kort reisje vanuit Utrecht is Kampong de tegenstander van de succesvolle formatie van René van der Kooij. Afgelopen zondag werd er – en dat voor een debutant – uiterst onverwachts, maar wel fantastisch, een periodetitel binnengesleept. Scheids Van Dokkum leidt de confrontatie die start om twee uur op Sportpark Bijleveld.

Foto: Website SCH
Periodetitel voor de selectie van SCH

sch