Logo Voetbal 6Ook voor de zondagvoetballers is er een beperkt inhaalprogramma. SC Woerden speelt in eigen huis tegen Laakkwartier uit Den Haag. De Haagse ploeg die vorige zondag naar nipt verloor…

van kampioenspretendent, het Rotterdamse Leonidas, is een kat in het nauw en die kunnen rare sprongen maken. Zonder zich al te veel zorgen te maken kan SC Woerden de competitie afmaken. Om twee uur blaast scheids Van Loenen aan de Steinhagenseweg voor het begin.

De voetballers van SCH kunnen hun kicksen nog een week in het vet houden, zij voetballen pas weer op 5 maart.

Vep gaat een inhaalwedstrijd in Leiden afwerken. Tegenstander Roodenburg staat om half drie te popelen om de mannen van Reinier van de Ley de punten te ontfutselen. De Roodenburgers hebben die punten hard nodig, want mede door puntenaftrek zijn de Leidenaars ‘onder de streep’ beland. Vep kan nog wel rechten claimen als het om de kampioenstitel gaat, maar dan mag het zich geen pootje laten neppen door de ploeg van trainer Kees de Roode. Leidsman De Goede doet hopelijk zijn naam eer aan op het Sportpark Noord aan de Pieter Bothstraat in Leiden.