Logo Voetbal 6Met SV Zeist als tegenstander gaat VEP op eigen veld proberen de goede competitiestart een vervolg te geven. Zeist speelde tussen 1955 en 1961 betaald voetbal. Na terugkeer in het…

amateurvoetbal speelden de bezoekers voornamelijk in de derde en vierde klasse. Zeist openden met een 1-6 zege bij hekkensluiter Domstad Majella en verloren afgelopen zondag met 1-3 van koploper De Dreef. VEP en Zeist hebben elkaar nooit eerder ontmoet in competitieverband. Lang geleden wonnen de Zeistenaren het door VEP georganiseerde Zilveren Kaastoernooi en schakelden toen de thuisclub uit door middel van strafschoppen. Aanvang op sportpark Cromwijck is twee uur.

De Geel-zwarten van SC Harmelen gaan de ‘verre’ uitwedstrijd spelen tegen het Vleutense PVCV. De Vleutenaren moeten, gezien de ambities van de mannen van René van der Kooij, een prooi worden voor de Harmelenaren, die tot nu toe hun wedstrijden wisten te winnen. PVCV verloor de vorige week – met dezelfde cijfer als waarmee SCH won – van Abcoude, dus de optelsom is dan gauw gemaakt. De uitsupporters – desnoods op de fiets – moeten zich uiterlijk twee uur melden op Sportpark Fletiomare aan de Vleutense Europaweg.