Logo Voetbal 10SC Woerden speelt komende zondag op eigen veld tegen Verdedig En Loop Op (VELO) uit Wateringen. Na de tocht wel sensationele overwinning op het Haagse Laakkwartier van de vorige…

week zitten de mannen van trainer Roy Versluis niet zonder zelfvertrouwen. Dat kan de basis wel eens vormen voor een zege in het duel tegen de groen-rode tegenstander, die de eerste punten met een 2-4 thuisnederlaag tegen Leonidas moesten inleveren. Fluitist van dienst is referee Van der Kraan, die om twee uur laat aftrappen.

Het Amsterdamse DCG is zondagmiddag gastheer voor SCH, dat de competitie uitstekend is begonnen met een 4-1 zege op Hooglanderveen. Scheids Bruggeling blaast om twee uur voor het begin en doet dat op Sportpark Ookmeer aan het Herman Bonpad.

VEP trekt op er op uit om te proberen de Leidsche Boys, dat startte met een 5-2 nederlaag bij Bernardus, de punten te ontfutselen. Een matig VEP pakte wel de punten, maar zal verdedigend beter voor de dag moeten komen. Om half drie wordt onder leiding van scheids Zorgui op sportpark De Vliet aan de Voorschoterweg begonnen.