Logo Voetbal 7

De trotse koplopers en promovendus in de tweede klasse, het Harmelense SCH gaat voor een driepunter op bezoek bij laagvlieger NVC in Naarden, at afgelopen zondag nog een nederlaag…

kreeg te slikken. Willen de mannen van René van der Kooij de fraaie leiding behouden, dan moeten de punten mee terug in de tas. Als lijstaanvoerder ben je natuurlijk wel hèt te kloppen team, dus de Geel-Zwarten zijn gewaarschuwd. De pot op Sportpark Naarden aan de Amersfoortsestraatweg staat onder leiding van scheids Verbij en begint om twee uur.

Na de knappe 2-4 overwinning bij Bernardus is SVH de volgende tegenstander van VEP. De Hagenaars boeken tot nu toe wisselvallige resultaten. Men verloor met 1-5 van RKDES, maar won met 4-1 gewonnen van Delfia. VEP speelde eerder met 2-2 gelijk tegen de Delftenaren. Het duel op sportpark Cromwijck begint om twee uur en scheids De Jong blaast.

Voor de SC Woerden staat zondag de wedstrijd tegen het Haagse TAC ’90, dat slecht drie punten achterstand heeft de Blauw-Witten, op de rol. Zaak dus voor de mannen van Roy Versluis de punten niet zonder slag of stoot aan de Hagenaars te laten. Om twee uur start scheids Erkens op Sportpark De Verlichting aan de Roemer Visscherstraat de partij.