Logo AftrapVoor Sportclub Woerden staat er een stevige pot op het programma. In Alphen aan den Rijn wacht de Blauw-witten de derby tegen de Alphense Boys. Scheidsrechter De Groot zal er zijn…

handen vol aan hebben. De Boys van Aad van den Berg staan op de derde stek met vijf punten voorsprong op de Woerdenaren. Om dat gat niet groter te laten worden zal er minimaal een gelijkspel uit het vuur moeten worden gesleept. Of SC Woerden, dat al meer voor een stunt zorgde, dat ook tegen de Boys op Sportpark De Bijlen gaat lukken? Aanvang twee uur.

VEP speelt op eigen veld tegen Altior uit Langeraar dat de laatste weken makkelijk scoort. Na de 1-8 zege bij Roodenburg volgde een zevenklapper (7-0) tegen Moordrecht. De Langeraarders zijn daarom sterker dan de ranglijst doet vermoeden. VEP moet op sportpark Cromwijck vanaf twee uur vol aan de bak. Scheids Lochtenberg heeft de leiding.

United/DAVO is zondagmiddag gastheer voor Sportclub Harmelen. Willen de Geel-zwarten de riante (gedeelde) koppositie in handen houden, dan dienen de punten te worden meegenomen. Scheids Voogt is vanaf twee uur de baas op het sportpark aan de Zuid Schalkwijkerweg in Haarlem.