Logo AftrapEr staan weer enkele aardige regionale “robbertjes” op de rol voor de komende zaterdagmiddag. Zo ontvang VEP het tot favoriet gebombardeerde WDS, dat gedegradeerd is uit de derde…

klasse en zo snel mogelijk daarin wil terugkeren. Een tegenstander die waarschijnlijk meer kwaliteiten heeft dan de vorige ploegen waar VEP tegen speelde. Een taaie kluif, ook al omdat WDS een team heeft met vechtlust en onverzettelijkheid. Sportpark Cromwijck, aanvang half drie, is het strijdtoneel.

Buurman Sportlust krijgt Oranje Wit uit Dordrecht voor de rood-witte kiezen. Na een gelijkspel en een nederlaag is het voor de formatie van Patrick Loenen de hoogste tijd om de bakens eens goed te gaan  verzetten. De nog ongeslagen Dortenaren staan heel mooi op een derde stek en willen in de race blijven. Sportpark Cromwijck, aanvang half drie, is ook voor deze wedstrijd het strijdtoneel.

Siveo dient zich zaterdagmiddag om half drie te wapenen op sportpark De Beemd aan de Milandweg voor de streekderby tegen het nooit te onderschatten Linschoten van trainer Ben Rietveld, ook geen onbekende voor Geel-Blauw uit Zegveld. De thuisclub is bij deze gewaarschuwd en telt dus voor twee, na de vervelende oorveeg van vorige week tegen het Driebrugse WDS.

De voetballers van Sportvereniging Polsbroek & Vlist zijn de gastheren voor de blauwwitte formatie van SC Woerden. Beide teams zijn gebaat bij een dikke driepunter, gezien de ambities en de huidige stand op de ranglijst. SC Woerden heeft nog maar twee punten en voor de groen-witte Polsbroekers en Vlistenaren staat de teller nog op nul, met weliswaar nog een wedstrijd tegoed. De start onder leiding van scheids Slierendrecht is om half drie op de Noordzijdseweg in Polsbroek.