Logo Voetbal 6Als de weergoden meewerken, dan kunnen misschien de laatste voetbalwedstrijden voor de winterstop gespeeld worden. SC Woerden treft mede-kanshebber Aarlanderveen, dat…

met evenveel punten op de ranglijst staat. Wil het team van Marco Gerling een treetje hoger komen, dan dient er gewonnen te worden. Om half drie blaast scheids Sturz voor aanvang op de Steinhagenseweg.

Voor Siveo staat de “burenruzie” met Sportief uit Woerdense Verlaat op de rol. Na de winst van de Zegvelders op Woubrugge is Geel-Blauw klaar voor een volgende driepunter. Vanaf half drie is De Beemd aan de Milandweg het strijdtoneel.

Kamerik speelt tot half drie de gulle gastheer op Sportpark Mijzijde aan de Overstek voor Woubrugge. Tot zover dan, want daarna ontbrandt de sportieve strijd tegen de bezoekers en zal er van gulheid geen sprake meer zijn van de mannen van Patrick de Ruijter.

Wat je ver haalt, is lekker en dan bedoelen de mannen van scheidend trainer Wim van ‘t Westeinde de driepunter die in de tas mee terugkomt bij Zwaluwen vanuit het verre Hoorn, waar de Woerdense gasten op een warm onthaal kunnen rekenen. Half drie begint scheids Vreeswijk aan de wedstrijd op Sportpark Middelweg aan de Berkhouterweg.