Logo Voetbal 3Ook voor de zondag-amateurvoetballers komt er komende zondag – ijs en weder dienende – een eind aan de competitie voor dit jaar. Geel Zwart SCH uit Harmelen krijgt op de laatste…

competitiedag SportOrganisatie Soest voor de kiezen. Wil men de koppositie in zicht blijven houden dan moeten de Harmelenaren de zware thuiswedstrijd in winst omzetten. De drie punten hoger staande Soesters zullen zich zeker niet zonder slag of stoot overgeven. Vanaf twee uur voert scheids Quint Bogards op Sportpark Bijleveld aan de Sportlaan het bevel over de 22 mannen.

UVV is de laatste tegenstander in 2017 voor VEP. Beide teams staan onder in de middenmoot. UVV heeft weliswaar twee punten minder, maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld dan de Zwart-witten. In het grijze verleden was UUV een topclub in het Nederlandse (amateur)voetbal. In de jaren vijftig en zestig fungeerden e Utrechters (toen eerste klasser) een aantal keren als tegenstander van het Woerdens Elftal.
De kick-off van de wedstrijd, onder leiding van scheids Brandt, is om half drie op Sportpark De Paperclip aan de Parkzichtlaan, gelegen tussen het Maximapark in Vleuten en Leidsche Rijn.