Logo AftrapIn de Week van de Scheidsrechter staan er weer interessante voetbalduels op het menu van de KNVB. Te beginnen met de derby tussen SC Woerden en De Rijnstreek. De Nieuwerbruggers…

wonnen vorige week, maar dat deed SC Woerden ook, dus kan het een spannend potje worden op de Steinhagenseweg. Scheids Martins begint om half drie.

Moordrecht en Siveo gaan elkaar bestrijden op het Sportpark Het Lage aan de Sportlaan in Moordrecht. Scheids Visser is de leidsman van de pot die om half drie van start gaat. De puntgelijke teams zijn aan elkaar gewaagd, maar met Siveo-sluipschutter Gerwin Verlaan aan boord…

Sportief uit Woerdense Verlaat ontvangt VEP dat vorige week knap de koploper op een gelijk spel wist te houden. Gezien de ranglijst zouden de zwart-witten de punten vanaf half drie moeten kunnen meenemen van het Sportpark Govert van Tilburg aan de Floraweg in Noorden. Fluitist van dienst is scheids Kalkman.

Gouda krijgt zaterdag rode lantaarndrager Kamerik op de thee. De Kamerikers hadden na de zomer flink wat gaten in de selectie op te vullen, maar er zijn aardig wat goede spelers gebleven èn trainer Patrick de Ruijter. Op Sportpark Groenhoven aan de Groenhovenweg klinkt om half drie het beginsignaal.

Voor de rood-witte formatie van Patrick Loenen staat voor komende zaterdag de kraker tegen de nog ongeslagen koploper SVL uit Langbroek op de rol. Wil Sportlust de eerste stek op de ranglijst in het zicht blijven houden, dan dienen de punten in de tas te worden gestoken. Scheids Elissen zal de wedstrijd op sportcomplex Oranjehof aan de Alexanderdreef in goede banen zien te leiden.