Logo Voetbal 6VEP opende de competitie met een 0-2 zege bij VSC (Velox-SSVU-Celeritudo). Een positie in de middenmoot leek vervolgens haalbaar. Inmiddels is VEP ver teruggevallen naar de…

staart van de ranglijst. VSC is de hekkensluiter en komt zondag op bezoek in Woerden. Afgelopen zondag verloren de Utrechters met 0-9 van ‘t Goy. Donderdag speelde VSC op eigen veld tegen koploper HDS met een ‘normale’ winst (0-3) voor HDS. Is VEP volledig en gemotiveerd dan moet het mogelijk zijn om verder afstand te nemen van de bezoekers. Aanvang twee uur op Sportpark Cromwijck onder leiding van scheids De Jong.

Voor de Geel-zwarten uit Harmelen heeft het niet zoveel zin om de spelersbus te starten. Als je ff gas geeft, ben je in IJsselstein waar de gelijknamige voetbalvereniging de mannen van René van de Kooij warm zal onthalen. Inmiddels ligt SCH op de ranglijst een straatlengte voor op de IJsselsteiners, dus een Harmelense driepunter moet kunnen lukken. Wie er als supporter op tijd bij wil zijn, dient zich voor twee uur te melden op Sportpark Groenvliet aan Heemradenlaan, want dan fluit scheids Pepijn Helgering de wedstrijd op gang.