Logo AftrapPeriodekampioen Sportlust ontvang in eigen huis WV-HEDW (Wilhelmina Vooruit – Hortus Eendracht Doet Winnen). De Amsterdammers zouden wel eens roet in het eten kunnen gooien…

maar de Rood-witten zullen toch de Woerdense kaas niet van het brood laten eten? Om half drie gaat de bal rollen op Sportpark Cromwijck.

Siveo is gastheer voor de voetballers uit Zevenhoven. Na de eclatante overwinning op Polsbroek staan de mannen van Bjorn van Muylwijk voor een nieuwe uitdaging. Gezien de krachtsverhouding in de middenmoot van 4c moet er voor de winst ‘volle bak’ worden gespeeld. Half drie op sportpark De Beemd aan de Milandweg.

SC Woerden wacht de confrontatie tegen de Noordense koploper NSV. Een pittige klusje voor het team van Marco Gerling. Het gat naar de lijstaanvoerder is door de nederlaag van vorige week opgelopen tot zes punten. Om het verschil niet verder te laten oplopen, dient er gewonnen te worden. Half drie op Sportpark De Koet aan de Gerberastraat.

Voor Kamerik staat de ‘burenruzie’ met De Rijnstreek in Nieuwebrug op de rol. Na het teleurstellende gelijkspel vorige week is het nu ook weer uitkijken. De Rijnstreek is ook geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Half drie start de pot aan de Weijpoort.