Logo Voetbal 9Het weekend staat bol van de streekderby’s, Om te beginnen komt fusieclub Oudewater op bezoek bij Kamerik. Op papier een ongelijke strijd, maar wie weet kunnen de Kamerikers…

voor een stunt zorgen. Scheids Nugteren laat om drie uur beginnen op sporrpark Mijzijde aan de Overstek.

Sportlust kan met een overwinning de competitie weer hervatten Na de afgelasting van vorige week komt het onderaan de ranglijst bungelden Voorschoten op visite. Als er bij de Rood-witten geen onderschatting binnensluipt, dan zijn de punten binnen. Scheids Ebink hanteert de fluit vanaf half drie op sportpark Cromwijck.

De kraker van deze zaterdag is natuurlijk de derby Linschoten tegen Siveo. Dat zal me een klap geven vanaf drie uur op Sportpark Rapijnen aan De Beide Vlooswijkenlaan. Het gaat natuurlijk niet om zomaar een potje. Beide teams hebben de punten bitterhard nodig om de degradatiedans te ontspringen. De mannen van Linschoten-coach Cor Stoof hebben natuurlijk wel het thuisvoordeel en vier punten meer, maar het team van scheidende trainer Verrips is – mede door een waslijst aan blessures – een kat in het nauw en die kunnen rare sprongen maken. Scheids Brouwer zal er in ieder geval een hele kluif aan hebben.